Přidat odpověď
Ahoj Mirko, jsem ráda, že existuje i taková domácnost, jako je ta naše. Nepořádek nám sice vnitřně vadí, ale nějak to nezvládáme. Většinu času se snažíme věnovat našim dvou holčičkám. Jedna začala teď chodit do první třídy a ta mladší ještě nezačala ani chodit (jsou ji totiž 3 měsíce).Takže ráno vstanu, vypravím dcerku do školy, hodím plínky do pračky, nakojím tu mladší, pověsím plínky, vařím oběd, starší dcerka přichází ze školy, obědváme, myju nádobí (teda myčka), píšem úkoly, pak jdeme na procházku, nebo lépe řečeno 2 týdně jdu doprovodit s kočárkem starší dcerku do tanečků a ty další 3 všední dny jdeme jen tak. Zapomněla jsem říct, že mezi tím kojím a přebaluju a hraju si s naší miminkovou holčičkou. No prostě den je fuč, manžel příjde z práce, doma je nepořádek. Samozřejmě se pořád vrší nevyžehlené prádlo. Nejlepší pro to, abychom uklidili, je to, že k nám někdo má přijít na návštěvu. Z toho důvodu nemám ráda neohlášené návštěvy a všichni známí to ví. Jinak u nás doma vysává náš milý tatínek, a když se pouštíme do uklízení, tak je nejlepší, když děti vezme někdo ven, buď babičky, nebo jde tatínek a já mám na to klid. Ale hlavně, že se máme všichni moc rádi, s dětmi si hrajeme a jsme si všichni navzájem výbornými kamarády. A když si chci udělat někdy čas pro sebe, i když není zrovna uklizeno, tak manžel hlídá děti a já jdu se svýma dvěma kamarádkama (taky mají jedna 2 děti a druhá dokonce 3) pobavit někam do restaurace, zatančit si, prostě vypnout. Samozřejmě, že to si mohou dovolit i naši tatínkové. A funguje to bez dvou měsíců už 9 let. Mějte se hlavně všichni rádi, pořádek není to nejdůležitější, lepší je užít si hodně legrace se svými dětmi. Zdraví Jitka
Předchozí