Jo tak jsem si dohledala v přechozím tvém příspěvku, že pak už tvůj gyn. na tripple test neposílá. Což by i dle info na porodnice. cz mělo být dobře. No a já měla kombinovaný test na certifikovaném pracovišti a na tripple test mě POSÍLAJÍ. Naštěstí se dívám na internet a když mi vyjdou špatné výsledky hlavu si s tím dělat nebudu a amni určitě odmítnu (a dost možná vyjdou, protože čekám dvojčata a tam se to stává). Umím si představit, jak by to nějakou maminku vystresovalo. Mě navíc vadí, že se takhle vyhazují peníze s prominutím z okna. Proč dělají dva testy, když druhý je naprosto bez pozitivního přínosu ? Vyjdou-li špatné výsledky je nesmyslné se jimi řídit když kombinovaný test vyšel dobře a já předpokládám, tak trochu, že mi ještě v takovém případě budou navrhovat amniocentézu (a možná si vyslechnu všechny ty keci okolo, když jí odmítnu). Ale také by se mohlo stát, že nebudu mít tyhle info, na amni půjdu a potratím. Nejsou ti lékaři někdy sakra nezodpovědní ?
Ptala jsem se na to přímo Dr., zda mě pošlou, a samozřejmě jsem cítila, co se ptám, já blbá pacientka tomu nerozumím, samozřejmě že ho udělají.
Předchozí