Mila Katerino a ostatni, moc me clanek potesil, protoze i ja mam velmi podobnou zkusenost. Me se pani doktorka rozcilene ptala, jestli vim jaka je situace socialnich ustavu v Cechach a ze nemam tuseni, jake to je narocne se starat o postizene dite pote, co jsem rekla, ze amniocentezu odmitam, ze mi nic neprinese, protoze my si miminko v kazdem pripade nechame.. Prestala mluvit az kdyz jsem ji rekla, ze manzel pracuje v denni stacionari s ment. postizenymi. Manzel je z Nemecka a to okomentovala slovy, ze tam je asi situace jina
Ta cela nechutna a smutna debata probehla s lekarkou- cca 40 let !- bez jakehokoliv podezreni na jakoukoliv anomalii. Smutne mi pripada, ze ti chudaci lekari, kteri v zajeti sve" profesionality" stavajici se paranoidnimi PLANUJI vasemu malickemu nedobre zdravi jeste pred narozenim a bez jakehokoliv duvodu a... myslenka je mocna....Nicmene jsem to okamzite vytesnila atesila se dal na nase "zdrave" miminko. Dekuju a preji dobre a radostne dny vsem maminkam budoucim i stavajicim. Eva