Naprostý souhlas. Pokus bych mohla narození postiženého dítěte zabránit, udělám to. Je to moje rozhodnutí (a manžela samozřejmě). Pokud si někdo postižené dítě nechá, je to také pouze jeho rozhodnutí a neodsuzuji ho za to. Naopak. Má můj obdiv. Já bych se na to nikdy necítila, a myslím, že taktéž ostatní členové našich rodin. Je to každého svobodná volba a ani jedna strana není ta špatná. O citovém mrzáctví nemluvě... Takové výrazy jsou nepatřičné a nevhodné. Každý si žije svůj život a je jen jeho věcí, jak si ho zařídí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.