však to za chvíli zas doroste, to na těch chlupech tak lpí a nemůžou bez nich žít?Ó, bóže, to je pořád dokola... kdybys přišla do porodnice a tam ti řekli, že ti musí oholit hlavu dohola, protože to sice nemá žádný medicínský smysl, ale oni to tak dělají, protože jsou na to zvyklí, nechala by ses ráda a s úsměvem oholit? Já tedy ne, ačkoli jinak kadeřnici navštěvuji a i uznávám, těch "pár chlupů" mi na hlavě mi zase doroste a vím, že existuje i spousta lidí, kteří si hlavu schválně holí a nevadí jim to.
A stejně, jako si rozhoduji, co budu nosit na hlavě, bych si ráda rozhodovala, i co budu nosit mezi nohama. Co mají proti klystýru? Nepříjemné to není, naopak, člověu se krásně uleví...a mám-li si vybrat, zda u porodu zasmradit znečistit porodní sál a možná i miminko nebo ne, volím teda druhý případ!!!Pokud ti je příjemný, nikdo ti přeci nezakazuje si ho dělat (nebo nechat dělat). Mně příjemný není, zácpou v těhotenství jsem netrpěla, všechny tři porody mi začaly tím, že jsem lítala na záchod, klystýr pokálení stejně nezabrání... tedy viz výše - nevím, proč bych měla podstupovat nějakou zbytečnou proceduru, která nemá v dané situaci žádné opodstatnění, ale v nemocnici ji holt ze zvyku dělají.
A co se nástřihu týče, poprvé jsem se natrhl a neměnila bych
To drobné poranění nebylo ani potřeba šít. Což ovšem nic nemění na tom, že podruhé a potřetí jsem rodila bez poranění, nicméně první den jsem zásadně chodila čůrat pod sprchu, jinak bych asi ronila slzy