Tak já už tam volala, sestřička dr.Tesařové moc příjemná, mám se ozvat po porodu a domluvit návštěvu. Tak jsem zvědavá, já totiž doktory obecně nemám ráda, až na pár výjimek, jinak jsem za svůj život potkala většinu co se k pacientům a příbuzným neuměla chovat.. Ještě jednou dík za radu, já když si mám totiž vybrat, tak si vždy vyberu to nejhorší z možných variant, tak si radši nechám poradit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.