Ahojky, no tak my jsme se dnes vrátili z chaty, bylo to bezva, v noci děsná kosa (půjčili jsme "dobré známé" náš přímotop) a taky jsme grilovali v děšti
. Jsem celá vyřízená, Terezka mi dávala zabrat. Spadla ze schodů, pak si narazila si kořen nosu, rozsekla si ret, má sedřený obě nohy, obě ruce, olámaný nehtíky jak furt někde padala, skřípnutý bříško prstu tak, že z toho má krevní podlitinu-puchýř, klouby ručiček má jak padesátiletej boxer a na obličeji má dvě parádní modřiny. Jedna je od toho nosu - vypadá bezvadně. Jako já s ní jít teď k doktorce, tak mi jí normálně sebere sociálka. Vypadá fakt tragicky. A všecko se jí stalo během dvou dnů
. Já z ní byla uplně špatná.
Ale jinak se máme fajn, vypadá to, že budu chodit na 4 hodiny denně do práce, když bude tatínek doma. Takže konečně vypadnu někam, kde jsou dospělí lidi a ještě za to dostanu nějakej peníz. Tak jsem zvědavá, jestli to dopadne, dám vám vědět.
Jinak pendul, s eruronou se ti ozvu, zase potřebuju prací prášky a aviváž a do myčky..... my příšerně pereme. Tatínek i dítě jsou věčně zaprasený
.
Tak holky papa zatím a piště piště. Ještě počkáme až bude hezčeji a dáme srazík u nás na chajdě, ju ?