| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Příběh první - Proč právě já?

Jak říká moje maminka: "Jakmile se rodinný příslušník octne v nemocnici, má rodina pohotovost!" A ještě to nemusí stačit. Bohužel jsem se i já setkala ve zdravotnictví s podobnou zkušeností. Byla jsem se synem (2,5 roku) na dětském oddělení a jen náhodou jsem se sestry zeptala, jaký lék malému podává. Beze slova se vytratila. Vrátila se asi za 5 minut a prohlásila, že se omlouvá, ale že lék patří jinému dítěti. Byla jsem docela v šoku, protože kdybych se nezeptala... a tohle bohužel nebyl jediný problém, se kterým jsem se během hospitalizace setkala! Chápu, že i lidé ve zdravotnictví jsou jenom lidé a nikdo není neomylný. Na druhou stranu, je to práce s lidmi - navíc s lidmi, kteří mají problémy, fyzické i/nebo psychické bolesti... a pro to by měl mít zdravotnický personál za každé situace pochopení. A pokud nemá? Použiju opět citát, tentokrát mojí babičky z Valašska: "Taková práca - enom aby to bylo hotové - na to sa možeš vysrať".

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.