Vladko, omlouvam se ze pisi tak roztrousene, ale rano mela jsem na spech, a nestihla jsem reagovat na tohle:
"což mi některé maminky nemůžou odpustit a plivou jedovaté sliny že si vymýšlím, překrmuji ho a dokonce že když tříměsíční kojenec spí 12 h v kuse, je nezdravé a proti přírodě".
Domnivam se, ze to nebyla jsem ja
. Moje domorozene take jiz v noci vzorne spinka, i kdyz ne 12 hodin, ale jeho klid je naprosto v souladu s prirodou.
Ale to, ze mi predhazujes takove stiznosti (a obecne pripisujes mi veci, ktere jsem nikde nenapsala ani nemyslim si) neni v souladu se zdravym rozumem. Stejne jako vycitky Katuby vuci autorce. Pokud nektera z Vas dvou chcete kritizovat autorku, nebo mne, kritizujte konkretne napsane veci. Katuba to nakonec udelala, a podle mne vybrala si citaty, ktere spatne pochopila, anebo neumi s nimi polemizovat: nezna na co se opiraji. Stejne jako Ty, kdyz predkladas moje psani zprimitizovane a prekroucene. Pokud chcete kritizovat trend "prirozeneho porodu" obecne, kritizujte jeho celne predstavitele v porodnicke literature, nebo realne existujici instituce ci osobnosti, a predlozte vecne argumenty proti konkretnim tvrzenim a dukazum.
Pokud chcete jen se postezovat, ze nejaky posuk, ci zakomplexovana zenska, ktera rodila radoby prirozene, dela ci hlasa divne veci, ci plyva jedovite sliny, tak si to vyrikejte s temi posukami. Ani nezavisle porodni asistentky, ani Odent, ani pani Vojackova, ani ja za jejich vyroky nemuzeme a nestojime, a neni duvod nas kvuli tomu okradat o cas a obvinovat z nesmyslu. Vid?