Já si myslím,že nemocnice by měly mít nějaký dotazník, kterým získávají zpětnou vazbu od pacientů. Tohle má třeba na svých webovkách Gennet, kam jsem teď docházela, sestřičkami jsem byla upozorněná, že o jeho vyplnění klinika velmi stojí. Upřímně řečeno, kdybych byla spokojená, asi bych jej nevyplňovala, ale bohužel způsob sdělování výsledků amniocentézy byl tak špatný (po naprosto vzorném přístupu všech lékařů a sester), že jsem neodolala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.