Ráda bych popřála panu mudr. Nešporovi ještě hodně takových zdařilých článků jako je tento. Jsem kuřačka mariuhuany již osmým rokem a stavy, které mě provázely v období mého největšího "hulení" jsou více než výstižný. Jinak jsem si povídala i se zpěvákama v televizi, do práce jsem chodila zásadně pozdě i vůbec (komlex ménecennosti) a mám dost co dělat, abych se v nynější práci soustředila a svou práci udělala all right, dělá mi to fakt potíže a v kombinaci s alkoholem- taky smrtonosnej zásah do organismu. Takže když neskončit tak aspoŇ Omezit!!!!! Tak kouření zdar, zkuste to 3.krát týdně a pak uvidíte ten hukot, vřele doporučuju po dobu jednoho roku přímo ideální.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.