| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Náš „očkovací“ příběh

Šárko, chci tě podpořit proti všem, co očkování vynášejí do nebe. Také neříkám vůbec neočkovat, ale rozhodně říkám očkovat s velmi individuálním přístupem a pokud dojde k nežádoucí reakci, měl by to být signál k tomu dál neočkovat, dokud se nezjistí stav imunitního systému dítěte.
Radím ti, nenechávej malého dál očkovat, zkus to očkovací centrum, snad ti poradí, jak dál pokračovat.
Nechci tě strašit, ale varovat, tvé obavy jsou opodstatněné. Nedokážu nyní vylíčit celý náš "očkovací" příběh, už jsem o tom párkrát tady psala, možná se časem odhodlám také napsat podobný článek jako ty, nejspíš mě k tomu donutí názory skalních zastánkyň očkovacího systému u nás. Náš očkovací příběh skončil smrtí mojí holčičky a stále víc se mi souvislost její smrti s očkováním potvrzuje. A to nejen s tím posledním očkováním, které vyvolalo encefalitidu (mimochodem byl to zrovna trivivak), ale s očkováním vůbec.
Je mi jasné, že si mnohé budete říkat, to byla výjimka, měli jste jen abnormální smůlu. Když jsem držela v náruči mrtvé tělíčko svojí holčičky, vůbec mi to nepomohlo, že jsme byli výjimka a odmítám přitakat tomu, že je normální, že když se kácí les, lítají třísky, že když to tolika jiným přineslo prospěch, není třeba počítat těch několik málo ztrát!!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.