Souhlasím s Vaším rozhodnutím dítě si nechat a porodit jej. Dříve jsem byla přesvědčená, že bych šla na potrat kdyby se mi mělo narodit postižené dítě, ale 1.5.2008 se mi narodila dcerka a vše vidím jinak. Když maminka cítí to malé v bříšku, nelze ho pak zabít a rozštěp patra nevidím jako velký problém. Myslím, že nejhorší na tom je vidět dítě, které musí podstoupit několik operací, ale znám jednu holčičku a na ní byste nepoznala, že někdy nějaký rozštěp měla. Přeju hodně sil a trpělivosti a úspěšné léčení vašeho Vojtíška.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.