Ahoj, zrovna jsem se nachomejtla k vašemu článku a brečim jako želva..a souhlasím ..plně s váma, o rozhodování narození našich dětí..oni si nás přeci vybraly aby se mohli narodit..a je strašné rozhodovat o tom zda ano či né a do jaké míry jsou lékařské verdikty pravdivé, či ne..já sama jsem se narodila před 30lety s tukovými nádory na zádech,hrudníku a ve slezině,a tenkrát nikdo z doktorů nechápal a netušil co to je a co stim...(byli boří!!) a vím, že kdyby byla ta technika co je dnes, nebyla bych na tomto světě..prostě by mi nebylo dopřáno se narodit(mamka mi to sama řekla), a tudíž mít dneska krásnou zdravou holčičku a prožít relativně normální život i s tím, že jsem musela od narození absolvovat 13 operací...díky tomu,ale žiju trochu jinak a života, si myslím vážim a o zdraví se také starám jinak...(už ale bez lékařského dohledu, toho bylo už dost!!)
Vojtíška toto také posílí a určitě bude velký bojovník..jako my všichni co jsme si museli život trochu víc vybojovat..držím vám všem palce a posílám hodně lásky pro celou rodinu.
DanaŠ.
Předchozí