Souhlasím, všechno je až extrémně ideální, mazat dítě dary přírody, možná by mohla autorka napsat co tím konkrétně myslí,hrát si s kamínky no tak to dítěti stačí tak možná do 3let, dyť by z něj vyrostl samorost bez kontaktu s okolním světem, možná by se neměl tedy mýt mýdlem a čím???To autorka své dítě nemyje? Znám z vyprávění jeden, pro mě, případ, ta daná osoba má miminko a to koupe jednou týdně, prý aby mu nenarušovala kůži, no ta co mi to vyprávěla měla možnost si děťátko pochovat a prý nijak vábně nevonělo(tím nemyslím po krémech apod.), ale dítě i když by mělo vonět miminkovsky, tak ne rozhodně smrdět zvráceným mlékem a týden nemytou prdelkou, i když třeba používá čistící ubrousky, tak ani ty všechno nesmyjí....to jen tak poznámka k článku a voda také nemá takový mycí účinek a určitě znáte tu "vůni" zkaženého mléka, když si mimčo ráno ublinkne, odpolko už je to zralý na koupání. Já tedy nekoupu každý den, ale obden mi to příjde normální, den kdy nekoupem alespoň otírám celé tělíčko ubrousky a mažu tělovým mlékem, syn á sušší kůži po mně.
Předchozí