Předpis není jen "určité oficiální vodítko", ale je tu proto, aby NEBYLO TŘEBA žádnou vinu rozsuzovat. Když totiž budeme dodržovat předpisy VŠICHNI (i ty Sosane), žádní placatí zkrátka nebudou. Rozumu mám myslím dost na to, abych věděl, že jezdit centrem Prahy ve špičce je čiré bláznovství. Naštěstí tam mají metro a ani pěšky jsem chodit nezapomněl. Vřele doporučuji - mnohdy je to i rychlejší. To je zase MOJE zkušenost. A ještě něco - co se dětí týče, někdy mám pocit, že mají rozumu víc, než mnozí dospělí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.