Přidat odpověď
Jen se zapojím do diskuse o paních na úklid či na hlídání. Ty ceny, které tady zazněly, nejsou přemrštěné, paní můžete mít buď přes agenturu, nebo si ji sehnat sami přes inzerát. Například slečna na úklid stojí přes agenturu 80 korun na hodinu (když s nimi uzavřete dlouhodobou smlouvu), ale může to být i více, tahle cena je u jedné agentuury v Praze, která najímá většinou studentky, které přece jen nemají tak veliké zkušenosti, takže hrozí, že jim práce nepůjde tolik od ruky. Mě to naštěstí vyšlo, takže ke mně chodí jednou za týden slečna, která ukllidí celý byt a vyžehlí a umí to. Co by si o tom mysleli sousedi, je mi srdečně jedno, nejsem prostě taková superžena, abych ještě uklízela - mám dvě hodně malé děti a pracuji, naštěstí mi moje práce umožńuje, že ji naprostou většinu můžu dělat doma, u počítače, telefonu, emailu a internetu, starší chlapec chodí do takových jesliček, miminko mám pořád u sebe. Včera se tu zrovna stavil tchán, potkal slečnu na hlídání, no a byl asi trochu zaskočený, ona jeho druhá snacha je hodně uklízivá. Paní na hlídání nemám, vyřešily to ty jesličky a o miminko se chci starat sama, ale bývají dražší, než paní na úklid.
Díky slečně na úklid se nemusíme s manželem v osbotu dohodavt, kdo že vykuxuje a že by už bylo potřeba vytřít. Samozřejmě, jelikož se více uklízí jen jendou týdně, nevypadá to tu vždycky naklizeně. No a co? Alespoń je vidět, že tu někdo bydlí.
Předchozí