| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Můj dům, můj hrad, mé vězení

Ze svého okolí znám taky případ domácího násilí,nad kterým zůstává rozum stát.
Znají se spoustu let,mají spolu dvě děti,pro okolí docela normální pár,až vloni šokující zpráva,že je dotyčná v nemocnici s otřesem mozku,zlomeným nosem a dalšími pohmožděninami.Protože žijeme na vesnici,zjistila jsem,že jistý dotyčný ji již zbil po několikáté,ale tentokrát to trochu!!přehnal.Je zvláštní,že jsme si my,co se jen pozdravíme na ulici,ničeho nevšimli.
No ale zpět k jádru věci.Po vyšetření policií měl ON dotyčný zákaz vstupu do jejich domi,děti šli k babičce a ONA se měla přestěhovat k rodičům také.Všichni jí nabízeli pomoc,jen aby už nemusela snášet to utrpení.I přes přísný zákaz návštěv si pro dotyčnou si ON násilník přijel do nemocnice a i přes zákaz,který mu nařídila policie,se vrátili domů.Nevím co ji nasliboval,ale za měsíc se konala svatba.
Tak a kde je potom ten zakopaný pes .Když jí všichni nabízeli pomoc,proč ji nevyužila?
Už se k němu přeci vrátit nemusela.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.