Stalo se mi něco podobnýho.... syn byl otlučenej ze školky z fotbalu..následně mi doma upadl i 4 dny před tím na náměstí...brkl o kabel z elektriky a doma spadl z postele dost blbě.... V nemocnici podezření z týrání. Též..svlíknout zvážit. Byla jsem podezřelá, že ho tluču.. a navíc mu nedám najíst...(115cm a 15kg)...volalali naší dětský Dr,ale ta měla dovolenou..drželi nás v nemocnici 3dny...personál se ke mě choval jak v vrahovi..naše Dr se vrátila..byli jsme propuštěný,ale musím říct 1/2 roku jsem se vzpamatovávala z toho, že si mohl někdo něco takovýho myslet...měsíc jsem prakticky probrečela..vůbec jsme o tom nemohla mluvit... A půl roku na to se to samé stalo známé z pískoviště taky....
Super..jen ať zjištujou,ale trochu slušnosti by to chtělo..né že se z toho pak maminky zhroutí.....pořád si myslím, že větší většina znás ty dětičky netýrá!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.