Dobrý den, tak se u paní doktorky asi někdy potkáme, protože ona je právě tím fantastickým odborníkem, o kterém jsem mluvila. Byla jsem také jednou z těch "šťastných" maminek, které se dozvěděly o rozštěpu svého miminka ještě v těhotenství (i když poměrně pozdě - 2 měsíce před porodem), ale tehdy před 8 lety to byla velmi vzácná věc. Šok je to vždycky, co si budeme nalhávat, ale stejně nám nezbývá nic jiného než jednat. V zájmu svém, rodiny i toho prcka. Na rovinu Vám říkám, bude to náročné, ale vy dva to zvládnete!!! Jen bych Vám radila, abyste si s paní doktorkou domluvila operace v nemocnici v Bohunicích na popáleninovém centru, kde teď pracuje, protože plastickou chirurgii "Berkova" a speciálně dětské oddělení už v životě nechci vidět! Loni jsem absolvovali operaci právě na popáleninách a byl to obrovský rozdíl. My máme už pomalu tu "obličejovou" část za sebou, ale zato začínáme se zuby. Veliký problém u oboustranných rozštěpů, na podzim nás čeká CT, abychom zjistili, kde ty druhé zuby vlastně v té dásni jsou a jestli vůbec.
Přeji Vám hezký zbytek těhotenství, bezpečný porod a hodně radosti z toho malého broučka, kterého budete všichni prostě zbožňovat. Napiště mi klidně přímo na e-mail: koci.marcela seznam.cz, ráda Vám pomůžu, když budu moci. S pozdravem Kočí M.
Předchozí