| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Reakce institucí na dětské úrazy

Souhlasím s tím, že je nutností si všímat, ale bohužel se vše dá zneužít. Když bylo mému synkovi asi půl roku, špatně v poledne usínal - po měsíčním probouzení se v noci pokaždé, když mu vypadl dudlík (tj. po každých 20min) jsme mu dudlíček vzali a dovedete si představit že naučit děťátko spát bez něj není legrace v žádném věku a zvlášť u takového prcka. Podotýkám že jsem nekojila, protože jsem jednak neměla z čeho, jednak jsem brala léky které laktaci vylučovaly.
Dovedete si asi představit jak mým nervům prospěla návštěva sousedky (vedlejší budova, společná zeď), která mi přišla oznámit že mě udá sociálce protože malého týráme, pořád křičí "mami" (sousedi pod námi měli 18měsíční holčičku, celkem plačtivou a ona si obě děti asi spojila do jednoho)a pláče...
Následoval příběh, který mi vyprávěla má kamarádka ze své praxe - pár osvojil dítě. Jelikož se ale o "volném" děťátku informuje krátce před převzetím a pár do poslední chvíle netuší jak staré dítě dostane, pár neměl připravené oblečení ani postýlku, sociálka šupky s dítětem do kojeňáku a trvalo tři, TŘI ROKY než ho dostali zpátky...
To pak se člověk vážně třese :(:(:(ˇ
Á propos, synek není divoký, ale nešikovný- za poslední 1,5 roku sjme stihli dva rentgeny hlavy po pádu ze schodů a jedno šití rtu, dlahu ruky poté co mu ji skřípnul autobus...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.