Já musím říci, že příklady u kamarádek jsou super, ale chce to opravdu mít kamarádku, která není "stěžovací" ve smyslu "ten můj chlap.." protože to opravdu nepomůže. To se akorát obět s kamarádkou identifikuje a i když jí říká kamarádka, že u nich to tak hrozné není, tak přeci jenom "to u nich třeba taky nefunguje tak co mi tu vykládá". Takže pozor! Musím se přiznat, že každá rada je v těchto situacích drahá. Oni totiž agresoři dokáží být i 6x za den do toho telefonu jako milius, takže "co byste vy ženský vlastně chtěly? vždyť o tebe projevuji takový zájem!"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.