JÁ VÁS PLNĚ CHÁPU. NĚCO PODOBNÉHO MÁM DOMA I KDYŽ JE TO 3LETÝ KLUČINA.I KDYŽ SE SNAŽÍME HO NĚJAKÝM ZPUSOBEM ZABAVIT ON MÁ VŽDY JINÉ PŘEDSTAVY A NAVÍC HODNĚ DIVOKÉ AŽ MÁM NĚKDY STRACH ŽE TO SKONČÍ ŠPATNĚ.TATÍNKOVÉ JSOU NĚKDY DIVOČEJŠÍ A MINULÝ TÝDEN PO JEJICH JÍZDĚ NA DOMÁCÍM KONÍČKOVI TO SKONČILO KRVI Z NOSU.NEMÁM RÁDA TYHLE HRY PROTOŽE UŽ JSEM SI ZAŽILA TĚŽKÝ URAZ S MOJI DCEROU KTERÝ SKONČIL DOBŘE.ALE NÁS TAKY RODIČE TAK NEHLÍDALI TAK JAK MY NAŠE DĚTI A BYLI JSME ŠTASTNÍ.BYLA JINÁ DOBA.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.