| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mila Radko,
moc by mi pomohlo, kdybyste mohla vice napsat, jak stihnete praci doma s dvema detmi. Mam male miminko a rozhodne nechci vypadnout z toho zajimaveho deni a prace, ktere jsem se venovala dosud. Nastesti mohu taky pracovat jako vy - telefon, mail staci, obcas schuzka, udelat mohu v podstate jen to, co si sama urcim, zadne silene terminy. Ale zatim mi nepripada, ze bych to mohla nejak uspesne realizovat - cas soustredene myslet mam v podstate az vecer, dopoledni telefonaty prerusuje placici miminko a nebo zrovna nemohu vzit telefon, byt mobil, a to telefonujici casem odradi. Na to ze bych chtela pracovat na necem aspon vecer se manzel dost kreni, tak to asi taky nebude pruchodne. Muzete prozradit "recept" jak to zvladate Vy? Je to v brzkem vstavani, tvrdem dennim rezimu, varenim z polotovaru?
Diky, Pavla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.