Jojo. Já se oklepávala z prvního porodu dobrých 6 let, než jsem si troufla vysadit antikoncepci. Stejně jsem dlouho potom nemívala chuť na sex v době ovulace- že by podvědomý strach z porodu? Takže druhé mimčo přišlo po necelých 8 letech od prvního. A i když porod opět skončil císařem, tak přístup v porodnici byl fajn. Ne sice bez drobných chyb, ale milý, přátelský. A právě ta rodinná a vstřícná atmosféra mě u prvního porodu chyběla. A jsem přesvědčená, že to byl hlavní důvod, proč se mi porod zastavil.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.