Lízo nemáš pravdu. Mám zdravotnické minimum jako dobrovolný záchranář, docela dost toho poznám. Přesto se mi jednou v noci začal syn dusit tak že jsem nic podobného nezažila. Vyjeli jsme na pohotovost se sousedem protože sanitku nám odmítli poslat byť měl syn 39 a to nikdy nemívá. Dr. řekla že to nic není a nechtěla nám dát ani léky. Celou noc jsme nespali a stáli v okně! Jak to dělám když má dcera silnou laringitidu. Ráno nám obvodní lékařka řekla že měl faringitidu!!!! Kdyby neměl sakra tuhej kořínek narozdíl od svý sestřičky mohl kuli blbosti doktorky umřít! Brácha s tou samou nemocí skončil půl roku poté na ARO. Vím že to není obvyklá nemoc, ale i to se stává. A nejsem doktor tak nemůžu vědět všechno.
Regulační poplatky ano, ale ne tak jak sou nastaveny. Klidně budu platit za sebe a za manžela, ale proč mají platit děti které nevydělávají? A budiž u doktora klidně, ale aby museli rodiče platit hromadu peněz za to když jim třeba ožralý blb srazí dítě nebo když se narodí nemocné postižené?
A k těm seniorům. Moje babička má důchod 7tisíc, 4tisíce dá měsíčně za bydlení. Má těžkýho parkinsona, cukrovku, astma, je kardiak....No počítej, ale někteří důchodci opravdu nemají v půlce měsíce ani na jídlo a pokud babička vysadí jeden z kterýchkoliv léků na 90%skončí v nemocnici. Stačilo mi vidět když si zapoměla "fouknout" a začala se dusit.
A kde na to stát má brát?
Já chci taky 60tisíc a víc za to že občas zvednu ruku, obědy za 15korun, zdarma jízdné a ještě vlastního řidiče.
Dohodli se že zastaví nárust svých platů proto si každý rok přidávají. Ale na druhou stranu slíbili že státním zaměstnancům přidají, záhadou je mi teda proč má manžel na pásce skoro o 2tisíce míň, proč mu noční platí jako denní a svátky taky....NEříkám že si nezaslouží vyšší ohodnocení, ale to všechno co mají? PAk chápu proč nikdo z nich nechce od koryta...
Předchozí