doporučuju, se poptat více maminek, co se jim osvědčilo.
Bryndáčky: mám 2 (dostala jsem darem) a nikdy jsem je nepoužila. Na radu kamarádky používám čtvercové plíny. Mimčo je celé zabalené a dají se vyvářet. Plastový s korýtkem jsem viděla u jiné kamarádky - miminko hodně bryndalo a za chvilku bylo korýtko plné a při každém pohybu se všechno rozlévalu všude kolem.
overálky na spaní: no já je začala používat, až když se miminko začalo více pohybovat. Do 1/2 roku jsem každý večer dala čistý bodyčko a dupačky a mimčo v tom bylo i následující den.
Autosedačka: Pro miminko tzv. vajíčko, doporučuju při výběru potěžkat v ruce. Miminko v ní budete i přenášet a nějaká 5tikilová kráva se dost pronese.
Košilky plátěné na zavazování: mimísek se narodil v létě a byly super. Tenoučké, lehoučké, snadná manipulace a do 3 měsíců bezproblémů držely. Pak teprve nastoupily bodyčka.
plíny do porodnice: četla jsem jen zběžně, takže jsem si možná nevšimla, ale určitě je potřeba koupit nějaké jednorázovky do porodnice, většina vám žádné nedá a na látkovky tam jaksi není dost prostoru. Z obdobných důvodů pořídit alespoň 1 balení vlhčených ubrousků.
Předchozí