Rachel,
Ad banality: nikdo neříká, že když si nejsi jistá kašlem, tak nemáš chodit k doktorovi. Mluvíme opravdu o banalitách. Např. moje holčička měla vyrážku, pomáhala jí určitá mastička. Když se vyrážka znova objevila, mast jsem koupila rovnou bez návštěvy u Dr. Nebo jsme byly u kamarádky, která mi mmch řekla, že její holčička měla včera večer horečku, zvracela, a dnes už je dobrá. Samozřejmě moje beruška ten večer dostala horečku, a zvracela. Neřešila jsem to a počkala do druhého dne.
K té ozdravovně, bavíme se o poplatcích za pobyt dětí, ne o platbě za Tvůj pobyt tam. Jestli dobře počítám, tak většina té ceny (66%) byla tvořená právě platbou za Tvůj pobyt. Co se týče 60 Kč za den za dítě, tak tuhle částku děti stejně doma projedí (o.k., možná s výjimkou Tvého nejmladšího). A vůbec, 12.000 pro dospělého a 3 děti na tři týdny je superluxusní cena, kdybychom se bavili o dovolené!
Co se týče posledního povzdechu týkající se prevence - kdo myslí prevenci vážně, určitě ho to nestojí jenom cenu za ozdravovnu, ale i třeba za ovoce nebo jídlo bez zbytečné chemie. Svalovat nedostatek prevence na poplatky za pobyt je směšné, kdo je nezodpovědný rodič, nebude se věnovat prevenci svých dětí ani kdyby žádné poplatky nebyly.
Předchozí