Libi, abys mne neobvinila z nějaký nabubřelosti nebo necitlivosti, většina lidí z mé rodiny se živí rukama, mám rodiče, sourozence, babičky atd... ale i přátele a kamarády.
Otázka je, jestli Tvůj ředitel bude ředitelem ještě za rok, jestli (čistě náhodou nepracuje víc než 8 hodin denně) a neskončí na psychiatrii nebo kardiologii....... jasně, riziko povolání, ale myslím, že to i je důležité ve Tvých propočtech a úvahách zohlednit. Ano, je placen za práci, ale většina manažerů, který znám, nemá narozdíl od běžných profesí moc času na soukromý život. A nemívají "padla" a čistá hlava. Já je nehájím, jen se domnívám, že ten jejich plat je odměnou i za tyhle rizika. Možná znáš jiné, já fakt ne.... netuším, v jakých oborech se pohybuješ.
Co se týče milionu zisku a s.r.o...... v s.r.o., jak zcela jistě víš, daníš 2 x, navíc to s sebou nese spoustu nepříjemných povinností, včetně toho, že jednatel není pojištěn, ale ze zákona je pojištěncem. FO sice odvede daně, SZ a ZP, ale pak má pokoj...... takže tak jednoznačně bych to se založením s.r.o. neviděla.
Předchozí