Řekla bych, že těch deset minutek při krmení určitě nemůže nikomu ublížit. My jsme napříkad dávali rovnou do jídelní židličky, protože mi dcera v tom půl roce už sama od sebe bez opory seděla. Někdy ale na autosedačku došlo taky a opravdu nevím, čemu by to mohlo v půl roce vadit. A se šátkem do obchodu to podle mě jde dost špatně. Možná má někdo jinou zkušenost, ale mě se se šátkem nešlo. Vzít třeba balík vod z regálu do vozíku nebo skládat tašky u pokladny do vozíku není se šátkem nic moc. Nehledě k tomu, že jsem potřebovala po porodu jinou velikost oblečení, a to se zkouší dost těžko s miminkem na břiše. Šlo by sice z auta vytáhnout kočárek i s korbičkou, ale pak bych si budila dítě při přendávání zpět do auta. Navíc by se mi nevešel do kufru nákup, když tam budu mít kočárek. Takže ty sedačky bych úplně nezavrhovala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.