No proč neplatit, když vidím s jakýma kravinama doteď chodili kamarádky a známé k DR a dostali Očr..tak to přestalo.
Někde to účinek mělo....
Ale nepíšu když jdu s dítkema něco mu je..ale s rýmou a 37,2 bez kašle...no sama bych u dětiček čekala...co bude dál...(koupila čaj , kapky a vyčkávala)...
Nechávali si předepisovat všechno mazání co kdy potřebovali....kapky, a já nevím co všechno....
Se synem jezdím na vyšetření jednou za 2měsíce..nemám problém zaplatit..30Kč a za ten recept co mi napíšou...když je to potřeba..s tím rizikem si ty dětičky pořizujeme, že se o ně postaráme ne?
Jinak docházím ana alergoligii a jsem tam pečená vařená (ale když to jinak nejde)neb mě píchali minulý rok co týden..... a od ledna do měsíc...14dní podle toho jak sestra s DR rozhodne... a je to tam ještě horší než to bylo!!!!!!Lidí mnohem víc.... a to naše DR vybírá poplatek 1x za měsíc za ty co píchá....
Další zážitek..syn potřeboval brýle...a sestra i řekla, že enmaj volný termín dřív než za 1/4roku:-OOOOOOOOOOOOOOOO
Nemělo být všude míň pacientů?
A důchodci s baráku stále chodí pokecat k DR...tak změnu nevidím..prostě skuhraj a zaplatěj to...