k tromu posazování - neboj, v tomhle jsemt aky rezolutní a ani u nás se neposazuje, pokud nejde o občasné sezení na klíně. Pokud se dobře pamatuju, teď se mi to v textu nechce hledat, tak jsem psala, že židličku, golfky a spol. nemá smysl dříve než v půl roce ani mít doma, pak podle situace jak na tom dítě je nejdříve v tom půl roce koupit a použít klidně i o čtyři, pět měsíců později, prostě až na to miminko bude připravené - tak napíklad my koupili krmicí židličku asi před dvěma měsíci, protože byla v bazaru za výhodný peníz a od té doby u nás doma na ni sedá prach
jinak jsem to asi ěmla do článku zdůraznit, ale samozřejmě, že TOHLE VŠECHNO ANI OMYLEM NEMUSÍTE MÍT NAJEDNOU, tak nějak jsem spíš SHRNULA CELKOVÝ STAV - samozřejmě, že i my jsme měli něco před a něco kupovali potom a rozhodně jsme neměli třicet lahviček olejíčků a dvacet mýdélek ;-) samozřejmě, že jsme neměli a nemáme všechno nové, ani zdaleka ne a samozřejmě, že tohle všechno, co jsem vypsala je moje zkušenost a můj názor a někomu stačí, obrazně řečeno jedna plína a polovina dupaček ;-))) já jsem ten typ, co potřebuje mít určitou rezervu, takže proto třeba víc oblečků a i když byl počet některých vlivem darů a nečekaného podědění nakonec vyšší, než jsem sama plánovala, byly chvíle, kdy jsem za to byla ráda