| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Výbavička pro miminko

Ne všechny děti jsou stejné. Moje hočička sedí už od 6a pul měsíce sama. Akorát ze začátku to bylo tak, že si sedla pak se natahla pro hračku spadla na bok a pak se znovu pracně dostávala do sedu. V podstatě sed ji baví nejvíc. Lezt mi začala až o měsíc později a stejně si myslím že ji to moc nebaví. Doleze k hračce ke ktere chce pak si sedne a dal s ní nic nehne.
Je ale pravda že do sporťáku jsem ji dala asi o 14 dní dřív než seděla sama. Nevědela jsem si s ní totiž rady. V hlubokém se mi neustále přitahovala za okraj kočáru a chtěla vidět ven a neustále byl řev. Snažila jsem se s ní v podstatě těch 14 dní jezdit co nejméně ven, protože žádný kočár pro ni nebyl vhodný :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.