Já také děkuji.Konečně budu moci poradit kamarádce,která má s kojením problémy a ze všech stran slyší jen samé"dobré"rady o snaze. Naštěstí já osobně jsem odkojila dva kluky a v současné době kojím svoji skoro 5měsíční holčičku.Má už přes 7kg.Ale ze začátku jsme měli problémy s kojením.Byla moc malá na to aby si sama vytáhla mlíčko ode mne.Naštěstí jsem to zvládla s pomocí duly a paní doktorky.Ta mne totiž uklidnila.Vyšetřila moje prsa a hned věděla v čem je problém.Měla jsem na její pusinku moc velká prsa.Počkaly jsme až trochu malá povyroste a hned bylo po problému.A přikrmovaly jsme lahvičkou.S lahvičkou mám dobré zkušenosti když jsem nemohla tři neděle kojit svého třínedělního syna.Dokrmovala jsem ho z lahvičky a potom co jsem ho opět směla kojit tak se po dvou měsících kojení a příkrmů sám dostatečně napil ode mne.Lahvičku bych nezavrhovala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.