Vážená Michaelo Jasnovidá, nikde nepíšu o svých příjmech a majetku nebo své ekonomické zdadnosti, prostě jsem napsal svůj pohled na věc - tj. poplatky. Pokud na poplatky někdo nemá, považuji za lepší řešit to např. valorizací důchodů a dávek, ale poplatky zachovat. O mé sociální ignoranci se můžete vyjadřovat jenom proto, že mě osobně neznáte a anonymita internetu to umožňuje. Pokud nemáte zájem diskutovat formou výměny názorů, ale formou "já řeknu názor - a já řeknu, jakej seš ignorant", moje příspěvky zkuste ignorovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.