Teď se do mě všechny pustíte, ale toto se fakt vydržet nedá. Julínek může za to, že máte tři děti. Julínek může za to, že máte staré auto a platíte byt? Závidět někomu majetek,peníze je ubohost. Váš příspěvek je jen o té závisti a nevraživosti. Já těch třicet korun vítám a ráda dám (asi mám jiný žebříček hodnot) místo napři čokolády. Mám chronicky nemocné dítě a za léky jsem dopláce kolem 1000,- Kč. Nyní platím jen za položku na receptu, ráda dám doktorce třicet korun a navíc kvůli synově nemoci dám ještě 90Kč za krevní test, abych nezatěžovala jeho organizmus antibiotiky, když to není opravdu nutné. Nelítám s každou rýmičkou a normální dostupné léky napr. nosní kapky, léky na snížení teploty si koupím a mám doma. Ještě dodám o tom sociálním cítění - lidé s vyšším platem zaplatí opravdu více na zdr.pojištění a to zdůvodu, že procenta jsou u každého stejná jen se mění částka ze které se vypočítávají. Také platím hypotéku, také nežiju nad poměry, ale mnohem víc mě zajímá zdraví dětí, že jestli má doktorka nové auto a barák.
Také jsem viděla paní v televizi jak nemám na poplatky (těch zmíněných 30,-Kč) a pod paží měla pejska, jestlipak on ji stojí méně.
Předchozí