Mě to teda jako dítěti velmi vadilo, že mi nikdo nepřeje dobrý den a jen mě odbyde ahoj atak... A to dost brzy, určtitě už ve školkovém věku. A také mi vadilo automatické tykání od úplně cizích lidí. Je pravda, že patřím mezi ty, kteří preferují vykání a vidím to jako projev samozřejmé úcty... Ovšem tím nechci tvrdit, že lidé, co raději tykají, jsou neuctiví. Každý je vychován jinak a tak k tomu má prostě jiný přístup.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.