V novorozeneckem veku jsme nemeli zadne problemu, ale ted ve 13ti mesicich se mi syn velice casto zalkne pri vzteklem placi a ne a ne naskocit. Stalo se mu tri dny po sobe, jednou za den. Z toho jsem ho 2x musela zvednout za nohy a placat po zadech, protoze ohnuti pres koleno nestacilo. Kamaradka mi rikala, ze se to delat nesmi, tak nevim jak postupovat a jestli by to chtelo navstevu doktora.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.