Po přečtení článku jsem se rozhodla přispět svou zkušeností.
Již několik měsíců se pokoušíme o miminko, zatím bezvýsledně, ale protože už dítko mám, tak myslím, že se nám to podaří a je to jen otázka času.
Pravdou je, že co se o mimi pokoušíme, tak se hlídám víc než kdy dřív. Nikdy mi nepřišlo, že mě v době ovulace bolí podbříško, nebo že mám průhledný výtok :-). Vždy jsem si myslela, že jsem nastydla. Prostě jsem to nezkoumala...
Moje první zkušenost s tt byla před 5-ti lety, když se nedostavila MS. Dělala jsem ho asi později, než týden po vynechání, ale vím, že to byl nějaký obyčejný za pár korun a výsledek byl jasně pozitivní!
Minulý cyklus jsem si také myslela, že se to konečně povedlo a zakoupila tt UNIMARKT proužek. Byly v tom balení dva. Oba dva mi ukázaly jasné těhotenství, ostatní testy HCG a Gravitest negativní výsledky. Nakonec jsem to 42DC dostala. Proto těmto testům nevěřím.
Nyní jsem si opět - jako každý měsíc :o) - myslela, že už... Zakoupila jsem plno testů různých značek. Všechny mi ukázaly těhotenství (i ClearBlue!). Šla jsem k lékaři a ten těhotenství nepotvrdil. Sice hodnotu z moče mám, jako bych těhu byla, z krve je však negativní.
Proto jsem se rozhodla, skončit s tt, protože ženu zbytečně navnadí na to, že čeká miminko a pak přichází zklamání.
Každopádně všem snažilkám přeji co nejdříve nějakou fazolku v bříšku!!!
Předchozí