....taky si myslim,že to nějaké maminy přehánějí. Když vidim i tříleté! dítě jak stojí na "skejtu" u kočárku jak jen valím oči. Má dcera od roku nechtěla být v kočárku( naučila se chodit a moc se jí to líbilo). Takže chodila pěšky do města ( asi 2 km,takže celkem 4 km a ještě něco nachodila ve městě)a vůbec jí to neunavovalo.Takže něco po jejím druhém roce jsem kočár uklidila a nepoužívala.Nalítá toho taky dost a chodíme třeba i na dvě hodiny do lesa,kde se naběhá a energie má počád dost. Když jsem kolikrát viděla svojí ségru jak vozí ve štyřech letech dceru na kočáru do lesa,tak jsem si klepala na čelo. Ale to je o matkách,jak si své děti naučí,hold některé je mají líné chodit,když je pořád tahají v náruči nebo v kočáru.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.