Tak a teď si představ tu situaci, když by se Tě Nikolka nedržela a najednou by prostě šla a šla a Ty na procházce s kočárkem běžíš za ní, protože se blíží křižovatka nebo cesta a Nikolka prostě jde. Já teda nevím, ale ještě i v roce a půl mé dcerky se mi stávalo, že vešla do cesty a prostě tehdy nevnímala, kde je chodník a kde cesta. Takže než jsem ji to naučila, bylo fakt lepší ji vzít přes rušné křižovatky ( kousek od domu máme křižovatku 2 proudovou křižovatku+tramvaje) na skejt než aby mi vběhla pod tramvaj nebo auto. Ted, ve 3 letech už je to v pohodě, ale v roce a půl nebylo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.