Souhlasím s tvým tvrzením že dnešní doba je ujetá - nevím jak jsi stará mě je 28 a vím že jako malé jsme taky od 4,5ti měsíců normálně jedli normální jídlo, poucali jsme rohlíky, smetánky atd a žijem. Dneska furt kojit, kojit, kojit....ano, syna jsem kojila 20 měsíců, ale jelikož to byl velký jedlík tak jsem mu hodně brzy začala vařit polévky apod ( zahrádku nemám, tak tu zeleninu kupuji) Jednou jedinkrát jsem koupila přesnídávku - brokolice to byla a ihned letěla do koše. Smrdělo to, chuť příšerná, no to jsem dítěti dát nemohla...nechápu jak tím některé mamky mohou ty svý děti temovat - není nad doma uvařenou polévku pro mimino.Tyhle smrady ze skleničky jsou jeden velkej hnus a hlavně jedna velká reklamní masáž. Co se nočníku týče, taky jsem se tady jednou pustila do diskuze - můj syn je mu 2 a čtvrt roku, chodí na nočník jen občas - někdy to prostě nestihne, nebo má plínu, dlouho to jaksi nechápal no a co?? Dceři jsem poprvé ukázala nočník v 18-ti měsících a do týdne se to naučila u kluka to hold trošku trvá. Mé dvě kamarádky cpali dítě na nočník pomalu už v porodnici, přitom vám každý pediatr řekne, že dítě dokáže ovládat moč. měchýř cca v 2 letech + - Dnešní doba se mi zdá hrozně pohodlná, jak říkáš maminy si všechno hrozně ulehčují....kupujeme chodítka, hrazdičky, bůh ví co ještě jen aby byl "klid" nevím kam ta doba spěje.Není nad to si s dítětem prohlídnout knížku, poznávat zvířátka, jít s ním na hřiště apod...víc se prostě dětem věnovat.
Předchozí