Ahoj,na tyto stránky zavítám opravdu výjimečně a opravdu se většinou nestačím divit.
Mám dvě děti,dva roky od sebe.Skate ke kočárku jsem nekupovala,protože na náš typ kočárku v té době žádný nešel a v té době jsme na tom nebyli finančně moc dobře,abych kupovala jiný kočár.Neměli jsme ani auto,takže vše holka musela odťapkat.Delší cesty jsme jezdili autobusem nebo vlakem.Pokud jsem s ní potřebovala k doktorce,tak jsem jí posazovala do kočáru vedle ségry,v tom byl perfektní,protože byl hodně prostorný.
Právě v situacích,když je dítě nemocné a je potřeba jet k doktorce nebo je po nemoci a musí se šetřit,bych takovéto udělátko velmi užila a ocenila.
Také nesouhlasím s tím,že by se mělo dítě jen vozit,ale jsou situace,kdy to ulehčí život mámě i dítěti.
Po přečtení pár příspěvků pod článkem jsem si spíše řekla,že jsem moc ráda,že máme počítač až teď,když jsou děti velké,protože jsem měla čas se jim věnovat,když byly malé a neseděla jsem u počítače,který je strašným žroutem času.Doma ho nyní využívám na vyhledávání pro mne potřebných a užitečných informací,tak proto tyto stránky navštěvuji opravdu naprosto výjimečně.
Předchozí