| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nápad na vozíček ke kočárku pro starší dítě

Proč?Protože tím,že své dítě nekrmím komerčními "krmivy" ho šetřím návalu konzervantů a éček a kdečeho,co v těch výživách je,a nejen ve výživách,samozřejmě hotové kaše v krabičkách apod. Cpát dítě jedovatinama,to je hnusný,to dítě je chudák.Hlavně to začalo slovem,že Zuzčino dítě je chudák,stejně jako Marcelino...proč by měly být děti které umí něco víc chudáci???Spíš jsou chudinky ty mámy,co to umí zkritizovat jen proto,že jejich děti to neumí a někdo tu také psal aby se zuzka zeptala pediatra...no,tak nevím, já doktorům nikdy nevěřila a ani teď to není jiné a poté co můj syn dostal druhou očkovací dávku a doktor mu to píchl do nohy jak praseti až po stříkačku a navíc tak,že se neuvěřitelně lekl,se můj názor asi nikdy nezmění,takhle nám ani veterinář neočkuje zvířata. No a PIPINY je skoro slovo uražející ten nebohý kur,leč naše společnost je tak ubohá,že zvířata uraží neustále:( možná lenory je správné slovo,nebýt líný a uvařit aspoň občas něco,co dítěti neublíží,možná za to ty dámy nemohou,jsou jen ovlivněné reklamou a svými pediatry,kteří samozřejmě za to také jsou placení...viz.prevenar.No a někdo se tu ptal,jaké plíny používám,tak jednorázovky,myslím že jsou hygieničtější(nepoužívám pampers ani podobné navoněné humusy,ale ty nejobyčejnější hodně vatové jak mi radili již v porodnici)proč si přidělávat k tomu všemu starosti s praním a hlavně žehlením plín,převlíkáním nejen oblečení ale i postýlky?Jediné plus vidím v ekologii,ale tím praním se to vyrovná

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.