| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Vzala jsem si cizince

Manzel je american.
Poznali jsme se v USA, nekolik let tam zili. Vzali jsme se, nebot proste k sobe pasujem, doplnujem se. Rozhodne to nebylo k vylepseni ekonomicke situace (timto bych spise ztratila) a take to nebylo z lasky ke kulture, ackoliv proti USA nic nemam a citim se tam velmi dobre.

Ted vsak jiz zijeme cca 5 let v CR, manzel je velmi dobre pocestil a to i co se tyce zminovaneho Cimrmana:), ceskych filmu, humoru, politiky atd......pravda dalo mi to praci:)))Stejne tak se vsak muzeme zasmat nad vecmi patricimi k USA...verim, ze velka cast tohoto porozumeni funguje jen diky faktu, ze jsme oba meli moznost dlouhodbe zit v protejsi kulture...tudiz jsme ji nasakli.

Preklady v rodinnem kruhu..nemohu nez souhlasit, je to vycerpavajici, ale je to dan za zivot s cizincem.

Mluvime anglicky, manzel uz me daaavno neopravuje, vi ze u me nepochodi. Mame vcelku dobre vyvinuty interni jazyk:)))Presne jak pise autorka.

Reakce typu..nebojis se rozchodu, o deti...na to vzdy reaguji tak, ze jen v nasem okoli je plno 100% ceskych paru, kteri uz jsou davno rozvedeni a resi neskutecne problemy a tahanice...na to si clovek nemusi brat cizince. Koneckoncu je to vzdy o komunikaci. Je jasne, ze stat se muze cokoliv a snatek vyhradne s cechem neni zarukou.

Snatky s cizinci jsou o prizpusobivosti, toleranci...jsem rodily svetobeznik a tudiz mi problem necini. Presto musim rict, ze jsem hrdy cech!:)))) a za svuj puvod se nestydim, o sve zemi mluvim vzdy krasne. A to jak pise autorka, k tomuto pocitu mi velmi dopomohl prave snatek s cizincem. Vazim si sveho puvodu a presto respektuju manzeluv puvod. Vzdy me mrzi, kdyz lide u nas mluvi hanlive o CR....dyt je to krasna zemi, pres vsechny sve problemy....dyt ty jsou vsude, nic neni idealni:)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.