| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nevychovanec? Aspík!

Milá Jiřko, tak jsem se zájmem přečetla příspěvek a musím říct, že můj syn se chová velmi podobně. Neposlouchá, často se vzteká, opakuju mu věci dokola a poslední dobou mám pocit, že nedoslýchá.Protože abych mu říkala 5x ať spláchne a zavže na záchodě, když ví, že se to tak má dělat, už nemám sílu. Je mu šest a poslední dobou mi připadá, že mě chce úplně odrovnat. Jestli mě provokuje nebo co, já fakt nevím. Přesně jako píšeš u Vítka, ty projevy vzteku a běsnéní jsou velmi podobné. Velmi těžko ho něčím zaujmu... Ale přišlo to přesně s prázdninami, takže nevím, jeslti je to jen prázdninový syndrom jakéhosi nerežimu, nebo další fáze jeho životní cesty, která pomine... Nevím. Ale musím to nějak pořešit, protože když někam přijdeme, koukají na mě lidi jak mám nechychovaný dítě. Ale: at vlezeme kamkoli vždycky pozdraví ... To zase jo.
Musím říct, že článek mi moc pomohl svojí otevřeností a hlavně svou podobností s naším Ondrou... Spíš než názory lékařů a odborníků ocením rady maminek. Co funguje a tak dále. Děkuju moc

Renáta

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.