| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Skolióza - o slovo se hlásí páteř

Leni jo je to o nervy ale vydrž....já jsem profesně rehabka a pracovala jsem s dětma, ale většíma také jsme vojtili, ale vojtit vlastní dítko je dost šílený...
cvičila jsem s oběma
respektive s holkou jsme začali až na půl roce a brala to celkem v pohodě zpívali jsme říkali nějaké říkačky
s klukem už jako s miminkem a to jsem opravu špatně nesla, hodně špatně ale dnes je vidět že je na tom dobře na holčičce je zase vidět trochu sklon k vadnému držení těla, ale vzhledem k tomu že je holka (rády se udržujeme v kondici a krásné) a pohyb má ráda věřím, že se nám podaří její zádíčka udržet v relativní pohodě
já jsem trochu podlehla tomu abych jí jako malou moc nesledovala a nezatěžovala ji mou profesí a tak jsem takové ty mouchy co jsem viděla po konzultaci pediatrou nechala, jenže se to nelepšilo, tak jsem si nakonec vydupla neurovyšetření a vojtili jsme dva měsíce. nic velkého dnes by také běhala jako spousta dětí, ale křivá zádíčka jsem jako ty stejně trochu pozorovala a nikdo neví kam by to vedlo.buď to dítko zvládne a nebo také ne. tyhle idiopatické skoliózy jsou podle mého soukromého názoru často právě ty přerostlé mouchy jako že se dítko moc nechce otáčet symetricky na obě strany, rádo se prohýbá....přeskočí lezení. neříkám že to dítka někdy zvládnou dobře ale někdy ne....
tak Vám přeji ať to jde co nejlíp, děláte co můžete a čím dřív tím líp ahoj L.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.