Já samozřejmě také blahopřeji k narození zdravého mimča,ale první věta, kterou jsem měla po přečtení článku na jazyku byla...to si snad děláš srandu????
Za tu dobu, co jsem na rodince, už jsem na podobná témata reagovala mnohokrát, že by mi už bylo trapné se po xté opakovat, takže bych to shrnula do jedné otázky....V případě, že bys v těhotenství a Tvůj syn pak po porodu žádné vyšetření neabsolvoval a po čase by se projevila nějaká těžká život podstatně ztěžující či dokoce znemožňující vada, nikdy by sis neřekla..jak to, že to ti nemožní diletantští lékaři neodhalili???
I když, pokud bys byla smířená s donošením dítěte s jakoukoliv vadou, včetně tou, co se s životem neslučuje, pak jsi vyjímka a uavžování, které se v naší společnosti považuje jako "normální" , jde trochu mimo (neber to prosím jako nějakou urážku,ale myslím, že drtivá většina žen spadá do té skupiny, díky které máme oněch zmiňovaných 17 %..alespoň já se veřejně přiznám, že v případě podezření na chromozomální vadu bych amniocentézu, ev. potrat podstoupila)
Předchozí