no - a co myslis, ze je cilem tech vsech testu, kdyz ne narozeni zdraveho mimina? samozrejme, ze to lekari nezaruci. A ty testy ukazuji vsechny jen PRAVDEPODOBNOST. A tu miru pravdepodobnosti znaji prave ti odbornici. Ve zprave jsou vysledky testu - zadne "mimco bude postizene". ty zpravy nejsou urcene pro maminy - kdyz jim nerozumi, nemely by je cist
.
Ale souhlasim s tim, ze by lekari meli tu zpravu spravne podat a vysvetlit a mit pochopeni pro vydesenou maminu.
Kazdopadne mi prijde vuci lekarum nefer jim nadavat, jak zpusobili te ci one mamine stres v tehotenstvi. Ja si takhle prozila prvni tehotenstvi a dneska se stydim za to, ze jsem to lekarum vycitala. Oni za to nemohli. To ja jsem spatne pochopila jejich ulohu.
A - ano, autorka muze byt rada, ze to dopadlo dobre, ze ma zdrave mimino. Mohlo se ji skutecne narodit mimino postizene a litala by z jedne operace do druhe. Jedne zname takto zachranili dite - vedeli na co maji byt pripraveni a hned mimco svistelo na jipku a operace sla za operaci. Dnes je mala zdrava. A vite co? Lekarum jsou ti rodice neskutecne vdecni.