no, ale ja jsem nepsala, ze lekar ma rikat co ma kdo delat. Vzdyt to ani nedelaji. Je to jen doporuceni. Alespon tolik ma zkusenost. A jak jsem psala - lekari v mnoha pripadech by jiste meli zapracovat na tom jak jednat s pacientama.
na druhou stranu si uvedomuju jak je to tezke. Moje gynekolozka rezignovala a nerika nikomu nic. Jedna mamina by chtela mimino jakekoliv a chape jako urazku, ze musi na testy. Jina zase chce mit vsechno pod kontrolou a ono se to nepovede. A nakonec si obe stezujou na ni. Ona neni vsemocna a neni ani telepatka.
nevim jak to vypada v ustavech, nikdy jsem tam nebyla. Byla jsem ve dennim stacionari rodinneho typu, velmi milem. jenze jsem slysela i vsechny pribehy ze zakulisi - a - neni v tom nic romantickeho, je to neuveritelne tezke a bolestive a ne vsichni to zvladaji. Na stacionar prispivame rocne nemalou castkou z podnikani. Presto bych nevahala a sla do potratu, kdyby lekari tvrdili, ze to vypada na postizeni.
Casny potrat pro me neni vrazdou. Romantici i katolici si mohou myslet neco jineho a kamenovat me, ja si myslim zkratka tohle a nemam problem se svedomim.
Chapu, ze pro nekoho to problem je - pak ma moznost se vysetreni vzdat. Proc to tedy tak neudelate? Proc misto toho podstoupite vysetreni, strersujete se a pak na doktory nadavate..? Tohle zase nechapu ja. Kdyz vite, ze mimco chcete za vsech okolnosti...
Předchozí